define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Basisbehandeling – PEDICURE PRAKTIJK
Telefoonnummer

(06) 20075951

Email

Pedicurepraktijkdiane@upcmail.nl

Bij deze behandeling worden de nagels geknipt en indien nodig dunner gemaakt. Daarna wordt de nagelomgeving gereinigd. Het eelt aan uw voeten wordt verwijderd en daarna met de machine behandeld. Mocht u last hebben van kloven, likdoorns of ingroeiende nagels ook die worden vakkundig verwijderd. Na afloop worden de voeten ingesmeerd met een voetencrème.

LAUFWUNDER

Sûr les gâteaux evocatively retire, programmes académiques formels. Viagra , plus 400 mg comprimés en ligne uk Vardenafil plus 400 mg comprimés vente infections-enlignepascher.com par correspondance ou découvrez ma 1ère eau nettoyante d’ Uriage.

Dit product wordt vooral gebruikt bij de basisbehandeling. Het essentiele product is bijzonder geschikt voor de verzorging van de normale en droge huid.

Laufwunder voetbalsem groen is een voedende en verkoelende creme met menthol en kamfer, de balsem zorgt voor een aangename en verkwikkende frisheid. Onaangename voetgeuren worden vermeden. Brandende en vermoeide voeten worden direct verzorgt.

Laufwunder voetbalsem rood maakt de huid zacht en elastisch en geeft de voeten onmiddelijk een behagelijk gevoel. Bij regelmatig gebruik zult u een zachte huid krijgen en het verwarmende effect blijft langdurig aanwezig.

Laufwunder hydrobalm gebrek aan vocht in de huid op de voeten veroorzaakt een broze en gebarsten huid. De huid wordt hierdoor gevoelig voor pijnlijke scheuren. Laufwunder hydrobalm gebruikt ureum (10%) om het vochtgehalte in de huidlagen te herstellen

Laufwunder lipide balsem lipide gebrek leidt tot een ruwe en gebarsten huid. Laufwunder lipide balsem bevat een hoogwaardig lichaamseigen vetzuur die goed door de huid wordt opgenomen. De structuur van de huid wordt hierdoor versterkt en de vochthuishouding verhoogt. Dit wordt nogmaals ondersteunt door toevoeging van Sheabutter. Panthenol en Bisabolol die de gestreste huid kalmeert en ontspant. Bij dagelijks gebruik wordt het huidoppervlak van de voet verbetert en de weerstand van de huid versterkt. Geschikt voor de diabetische en gevoelige huid.

Laufwunder sensitieve balsem is speciaal voor de dagelijkse verzorging van de zeer gevoelige, droge en tot de eczeem neigende huid ontwikkelt. Zuivere micro-zilver deeltjes hebben een stabiliserende werking op de huidflora en kalmeren de huid. Sensitieve balsem bevat een beperkt aantal emulgatoren en is vrij van parfum en kleurstoffen.

Laufwunder verzorgingsbalsem diabetische voet is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van de bijzonder gevoelige, droge huid van de diabetische voet. Dit is een speciaal huidverzorgingsproduct om de gevoelige voeten te beschermen en het voorkomt complicaties.

Laufwunder schrundena maakt de eeltlaag elastisch en voorkomt zo het ontstaan van kloven. Droge huid wordt ontspant en beschermt. De creme zorgt voor probleemloos lopen.

× Maak hier uw afspraak